Invitasjon til åpning av det mest moderne voksanlegget!

Skogseselskapet i Telemark og Buskerud og Norgesplanter AS har gleden av å inviterer til den offisielle åpningen av det nytt voksbehandlingsanlegget til Norgesplanter AS på planteskolen i Hokksund. 

 

Den 1.desember. 2017 kl. 14.00 går startskuddet for offisiell åpning av det nye voksbehandlinganlegget på planteskolen i Hokksund. Dette skal bli markert på en høytidlig måte med gjester, brask og bram. Har du lyst er du hjertelig velkommen til å bli med!

 

Se invitasjonen her: Invitasjon - Åpning

 

Stikkord for dagen:

 - Skogplanter med VOKS

- Taler

- Bespisning i form av helgrillet hjortesnacks

- Skogplantekake

- Underholdning

- kjente og kjære

 

Bli med da vel, bare husk at på bakgrunn av bespisning så ønsker vi at dere gir et lite vink om at du ønsker å delta til: hilde@norgesplanter.no

 

 

Hva er et voksbehandlingsanlegg?

Jo, skogplantene som skal settes ut i skogen er snacks for en bille som heter Gransnutebille. Den er vi ikke kjempeglad i, på bakgrunn av at den tar liv av mange grantrær som blir satt ut. Istedenfor å sprøyte plantene med kjemikalier så ønsker vi nå å påføre de et lag med uskyldig voks. Denne er mye mye snillere for miljøet, skogen, dyr og mennesker. Fordelen er bare at Gransnutebilla ikke liker å tygge på den. Vinn vinn situasjon for oss og naturen.

 

 

Skogselskapet i Buskerud

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet